De Da Vinci Webinars

Inspiratie speciaal voor jou als Da Vinci klant

Geplande webinars

Marre van Da Vinci SalonSoftware

Volgende webinars?

Het laatste Da Vinci Webinar is geweest in juni. We snappen natuurlijk dat iedereen het liefst in de zomermaanden van de zon geniet. Nieuwe webinars komen er dus na de zomer weer aan. 


Heb jij nog een tip, een onderwerp een spreker die jij perfect zou vinden voor een Da Vinci Webinar? Waar jij graag meer over zou willen weten? Deel het met ons en wie weet kunnen wij iets regelen.

Webinars die geweest zijn

Lidwien

Alles over betalen met de software van Da Vinci

Woensdag 1 juni om 10:30


Wij helpen je graag aan een volle kassa. Dat kan ook doormiddel van slimme betalingen. Omdat we hier veel vragen over krijgen op dit moment geven we speciaal over dit onderwerp een webinar.

  • Alles over online betalen tijdens het boeken
  • Zo regel je dat je openstaande bedragen worden betaalt
  • Makkelijk betaalverzoek sturen vanuit de salon
  • Pinnen in de salon kan ook

En er is tijd om al je vragen te beantwoorden over 'betalen'. Kijk je mee?

Kelly Derks webinar voor Da Vinci SalonSoftware

De balans opmaken met Kelly Derks

Het eerste half jaar van 2021 is bijna voorbij. Tijd om de balans op te maken. We hebben een sluiting achter de rug, zitten misschien nog wel middenin de crisis. In dit webinar gaat Kelly je laten zien hoe je het beste met je geld om kan gaan. En hoe je er nu voor gaat zorgen dat je een buffer opbouwt.


Kelly Derks heeft zelf jaren lang salons gehad en helpt nu saloneigaren hun salon met zelfvertrouwen te runnen.

Webinar Da Vinci SalonSoftware

Sneak Preview ontwikkelingen

Net als in het webinar van begin 2021 gaat Lidwien in dit webinar jullie een sneak preview geven over de nieuwe ontwikkelingen in ons online programma.


Een korte uitleg van de nieuwste ontwikkelingen komt voorbij en je krijgt een unieke Sneak Preview van wat er de aankomende tijd aan gaat komen.

Loes Rikkers

Social Media met Loes Rikkers

Laat je salon groeien met Instagram zonder stress. Loes Rikkers gaat ons in dit webinar alles vertellen over social media. Praktische tips waar jij als salon echt iets mee kan. Loes heeft dit webinar eerder dit jaar ook gegeven. Heb je die gemist? Of wil je gewoon nog een keer live meekijken? Dan is dit je kans.


Loes is ooit zelf begonnen met een salon en runt nu een opleidingscentrum en helpt salons met hun marketing.

Vicky voor Da Vinci SalonSoftware

Salonbeleving met Vicky Vermeiren

Vicky Vermeiren is een businesscoach speciaal voor de beauty sector. Ze helpt dagelijks schoonheidsspecialisten, kappers en wellnessondenemers. 

In dit webinar gaat ze het hebben over je salonbelevening. 


De klant van vandaag is steeds op zoek naar beleving en toegevoegde waarde. Maar wat is nu dé reden dat je klant naar je salon komt? En vooral: Hoe kan je de klant het gevoel geven dat hij of zij vaker wil terugkomen?

Tijdens de online workshop 'Een betere salonbeleving' krijg je veel inspiratie over hoe je je salon zo kan inrichten dat alle zintuigen van de klant geprikkeld worden met als voornamelijk resultaat dat klanten sneller terugkomen en meer producten aankopen.

Webinar door Wendy

Nieuwsbrief sturen met Wendy

In dit webinar gaan we je stap voor stap laten zien hoe je een nieuwsbrief vanuit mailprogramma 'La Posta' kan versturen. Hoe je gegevens uit SMARTsalon kan halen, hoe je een nieuwsbrief mooi opmaakt en meer. Gewoon lekker praktisch. :)


Davinciaan Wendy gaat je dit laten zien. Wendy heeft zelf jaren lang in een salon gestaan en werkt nu al vele jaren als adviseur bij Da Vinci. Behalve dat ze een marketingstudie heeft gedaan kan ze dus ook heel goed denken vanuit de praktijk.